Arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden zijn essentieel voor de groei van medewerkers binnen je bedrijf. Ontdek wat Factorial voor jou kan betekenen.

Beheer de Arbeidsvoorwaarden van Werknemers

De arbeidsvoorwaarden zijn de reden waarom werknemers elke dag blijven werken. Factoren zoals de werkomgeving, verzuim op kantoor of talentbehoud zijn gekoppeld aan de vergoedingen die elk bedrijf te bieden heeft. Met Factorial is het mogelijk om het salaris van werknemers te optimaliseren en te monitoren om te weten te komen hoe ze evolueren binnen het bedrijf

Variabele Beloning

Bedrijven bieden steeds vaker beloningen aan op basis van de doelen die zijn gesteld voor elk team. Variabele beloningen stellen je in staat om werknemers te motiveren om doelstellingen te blijven behalen. Houdt teams betrokken door ze te te belonen voor hun inspanningen.

Flexibele Arbeidsvoorwaarden

Optimaliseer het salaris van werknemers door een deel van hun loon aan te bieden in de vorm van producten of diensten. Dankzij flexibele arbeidsvoorwaarden krijgt de medewerker aan het eind van de maand hetzelfde bedrag maar betaald hij minder aan belasting. Volgens de wet kunnen werknemers tot 30% van hun salaris ontvangen met deze arbeidsvoorwaarden.