Due to the COVID-19 alert, our free trial is extended during this crisis & onboarding consultations will be offered for free. Click for more info.
Cookies helpen ons met het verbeteren van de gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud en advertenties. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de Cookies.

Document Management

Beheer eenvoudig en veilig alle bedrijfs- en personeelsdocumenten.

Sign up and try it for free
features document management

Over 60,000 companies have already used our human resources software

whisbi
ulabox
fever
exoticca
edreams
harmony
document management

Loonstroken, contracten, verzuim, identiteitsbewijzen...

Bekijk alle persoonlijke documenten van een medewerker via jouw profiel en verwijder dat wat je niet langer nodig hebt. Verspil geen tijd meer aan het versturen van loonstroken en contracten, nu hoef je ze alleen maar te uploaden in Factorial om ze te delen met je werknemers.

Zakelijke Documenten

Bewaar alle zakelijke documenten op een veilige plek en deel de nodige papieren met werknemers. Je hoeft niet langer de veiligheid in gevaar te brengen door ze honderden keren te verzenden. Upload slechts eenmaal de documenten in Factorial om ze met het hele bedrijf te delen.

zakelijke documenten beveiligd
veiligheid documenten

Alle documenten op een veilige plek

Bij Factorial staat veiligheid bovenaan. Wij beschermen alle data en documenten via een krachtig versleutelingssysteem met een unieke toegang voor elke gebruiker.

All your HR processes in a single place