Cookies helpen ons met het verbeteren van de gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud en advertenties. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de Cookies.

Registreer gratis

Registreer en verbeter HR management in je bedrijf met Factorial.
Door je account aan te maken ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Factorial.

FAQ

Dit zijn de meest gestelde vragen van onze gebruikers.
 1. Is het echt gratis als ik minder dan 10 werknemers uitnodig?
  Ja, elke feature is gratis te gebruiken voor 10 werknemers. Wil je meer werknemers uitnodigen? Dan kun je een van onze prijsplannen aanschaffen.
 2. Worden mijn gegevens gedeeld aan derde partijen?
  Nee, Factorial garandeert dat de gegevens van je bedrijf en werknemers niet worden doorverkocht of doorgegeven aan derde partijen. Lees meer in onze Privacyverklaring.
 3. Zijn mijn gegevens en de gegevens van mijn personeel veilig?
  Ja, bij Factorial nemen wij de veiligheid van onze gebruikers heel serieus. Wij gebruiken een krachtig versleutelingssysteem met een unieke toegang voor elke gebruiker. Raadpleeg ons Veiligheidsbeleid voor meer informatie.
 1. Zitten er limieten op mijn account?
  Nee, zodra je een account aanmaakt, heb je toegang tot al onze features. Je kunt tot wel 10 werknemers gratis uitnodigen, tenzij je een van onze prijsplannen aanschaft.
 2. Bieden jullie ook andere diensten aan?
  Ons business model is gebaseerd op de betaalde consulting service. Deze is op dit moment in een beperkt aantal landen beschikbaar.
 3. Komen er meer features in de toekomst?
  Natuurlijk! Ons team is altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze HR software te verbeteren.