Cookies helpen ons met het verbeteren van de gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud en advertenties. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de Cookies.

HR Rapportages en Analytics

Neem betere besluiten op basis van juiste gegevens over je personeelsbestand en bedrijf.

Sign up and try it for free

Meer dan 60.000 bedrijven hebben onze personeelssoftware al gebruikt

Genereer analytische rapporten

Selecteer de gegevens die je wilt analyseren, kies hoe je deze wilt bekijken en filter alleen de gegevens die je nodig hebt. Nadat het rapport is gemaakt, kan het worden gedownload in Excel-indeling of worden gedeeld via een link tijdens vergaderingen. Rapporten kunnen gegenereerd worden op basis van leeftijd, senioriteit, geslacht, dienstjaren, aantal medewerkers, en meer.

HR Rapporten en Analyses Panel

Een unieke en aanpasbare ruimte van waaruit je alle bedrijfsgegevens in realtime kunt organiseren. Bovendien kunnen managers ook hun eigen ruimtes beheren met informatie over hun teams en werknemers.

Organogram

Nadat alle werknemers en managers zijn geïmporteerd, genereert Factorial automatisch het organogram van jouw bedrijf. Op deze manier zullen alle medewerkers de structuur van het bedrijf en de positie van collega´s te weten komen.

Gestisci i dati per la rilevazione delle presenze della tua azienda

Bescherm je bedrijfsgegevens

Bij Factorial staat veiligheid bovenaan. Wij beschermen alle data en documenten via een krachtig versleutelingssysteem met een unieke toegang voor elke gebruiker.