Cookies helpen ons met het verbeteren van de gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud en advertenties. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de Cookies.

Gratis Human Resource Software

Met het doel om HR management te optimaliseren en de besluitvorming te verbeteren, hebben we een gratis software ontwikkeld die typische HR problemen oplost. Je kunt verlof, verzuim, en documenten beheren, bedrijfsgegevens analyseren, en nog veel meer!

Consulting Services

Het bedrijfsmodel van Factorial is gebaseerd op consulting. Dankzij ons team van experts, hoef jij je niet langer zorgen meer te maken over administratieve procedures. Onze experts regelen alles: loonstroken, registraties, opzeggingen, afwikkelingen, modellen 111 en 190, etc. Momenteel is deze service alleen beschikbaar in een beperkt aantal landen.

Hoe is Factorial ontstaan?

De meeste functies van HR-managers blijven zich herhalen. Factorial is ontstaan met als doel om deze langzame en repetitieve processen op te lossen door middel van gratis software en een consulting service.
Na een uitgebreid onderzoek over de rol van HR managers in het MKB, kunnen we concluderen dat 80% van de dag wordt besteed aan omslachtige en repetitieve taken. Slechts 20% wordt geïnvesteerd in het opbouwen van een robuust bedrijfscultuur en het verhogen van zowel de productiviteit als werknemerstevredenheid.
Wij willen deze percentages omdraaien door hulpmiddelen aan te bieden waarmee HR managers de controle over hun dagelijkse bezigheden terugkrijgen en de zware administratieve taken aan ons kunnen overlaten. Hierdoor kan er meer aandacht worden besteedt aan werknemers en de productiviteit binnen het bedrijf worden versterkt.

Wij zijn bezig om de manier te veranderen waarop bedrijven menselijke teams bouwen.

Ontmoet het Factorial team

De betekenis achter Factorial

Faculteitsfunctie staat voor de faculteit van een getal. Wij bij Factorial identificeren ons met de waarden van deze wiskundige functie. De faculteit van een natuurlijk getal weerspiegelt namelijk de groei in pure staat, de overtreffende trap van een exponentiële functie. Factorial gaat over bedrijfsgroei, voortdurende ontwikkeling van werknemers en robuuste bedrijfsculturen.